Saturday, December 11, 2010

Bila diri sudah terbiasa

Hurm (asal mesti kena lepaskan keluhan dulu).. dah hampir enam bulan aku "current city" di FB tertulis Kangar, Perlis. Orang lain dapat U kat tempat yang happening tapi kau dapat U ceruk. Eh tapi tak mengapa Pak Ali oooii sebabnya duit PT saya sangat jimat.Hak2 sebabnya kalau nak keluar ke pekan (selamba aku panggil pekan padahal Kangaq tu ibu negeri) kena fikir 2-3 kali.

Skang bukan nak cakap " ehh Kangar 2 bandar best tapi nak cerita perihal kawan-kawan baru aku." Hik3 disebabkan  kolej kediaman amat lah jauh dari kampus maka terpaksalah bangun pagi-pagi sambil ditemani air sejuk yang cam keluar takmo keluar dari shower..Pergh sejok oiii! Kalau pergi ke kelas pukul 8pagi maknanya sampai petang lah baru balik sebabnya malas nak naik bas. Jadi bila  dalam bas nak balik ke kolej, ramailah yang akan tidur dalam bas. Macam mana mereka dan keluarga mereka tidur tidaklah dapat dipastikan kerana apa yang pasti bas itu kekadang mengeluarkan bau yang amat dasyat iaitu "ambee piur' sejati ditambah dengan kusyen-kusyen bas yang sangat hapak. Mereka tetap tidur walaupon bas membrek+ jalan tak rata+manusia yang berborak mengalahkan speaker dewan.Oh kepada mereka yang selalu tidur dalam bas sila lah ajar saya untuk tidur dalam bas juga.



                        nie unyek..elok-elok tengah mengorat gadis dihadapan boleh plak tidur
                                                                               sigh~


                               minah nie lagik tengah sembang dekat meja makan pon boleh tidur
                                                                       aik dia lagik!

Gambar nie si Jakpor yang tangkap dan tag di FB.menyebabkan notification penuh..Cayalah sampai dicomment hingga 150..



                       Haaahahaha amik ko Jakpor,Duha balas dendam! Jakpor tertido selepas penat karok



                                               Cumelnyer dia nih tidur (wt muka gatal)

No comments:

Post a Comment