Monday, December 20, 2010

hang out mesti makan

Aku ramai kawan..okeh betul ke kau ada ramai kawan nie pzah ooiii?? Speaking about my friends kan. Kawan yang saya paling rapat ialah kawan mesti kawan sekolah menengah. Tak tahu kenapa tapi mesti mereka yang dicari apabila diri ini dalam kesusahan..Thx babe..
Selalunya kteorg cuma dapat jumpa time cuti sem ..time cuti sem nie duit selalu habis sebab semua kedai yang singgah mesti kena beli barang pastu tambah  tengah jejelan pastu perut lapar mintak diisi walaupon sebelum keluar rumah masing-masing akan text "makan dulu kat rumah boleh jimat duit" .Dusta semua tu bila keluar dengan korang duit mengalir seperti air. Tapi tak kisah punye sebab sama-sama habis duit lagipon bukan selalu dapat hang out.




muka kenyang macam nih lah burrrppp


muka kenyang hanis


sebab dayah ada time nih automatik tercontrol makan semangkuk..



ini "handbag" hanis

haaaaahhaa balasan dendam hanis

No comments:

Post a Comment