Saturday, September 17, 2011

Birthday turned to BUZZZDAY!

Seronokkan tengok muka kawan if kita buat surprise birthday to her. Ada yang betul- betul terkejut  contohnya macam Duha yang kalau saya jadi dia mesti dah boleh detect apa yang kawan rapat sedang planning  "o". Kalau ada kawan macam Duha tak perlu perah otak sesungguh-sungguhnya :). Tapi kalau dapat kawan macam Vind memang kena pandai perah untuk cari idea yang cukup bernas and as a result, waktu buat surprise birthday for her, dia buat muka betul terkejut but told us at end cake nak habis " Vind dah tahu dah korang pergi beli kek" :p

Tapi bila sampai giliran Tkah, dia cakap no need surprise and just buy a chocolate cake for her. She gave a good idea since she is cepat punya orang. Tapi sebabkan birthday dia jatuh pada tarikh dia balik kolej jadi dia mesti tak boleh hidu kiteorang punya plan.

Our earlier plan : Just buy a cake then told her that we having a lunch at Pizza Hut. Simple

Couple hours before our plan going to work: Vind texted us " Kiteorang nak pergi AS lu..jumpa kat sana"

What?? Masa itu emas, so jangan buang masa. Terus bersiap then singgah kedai cake. Siap ada tulis-tulis wish yang sangat annoying

    " DAH BOLEH KAHWIN DAH KAWAN KITA NIH". 

Took the cake then heading to AS. Met them and had a little shopping before our perut minta diisi. Bila tunjuk dekat Tkah yang kitaorang sempat beli cake, dia macam malu + terkejut. Yes our plan worked so well but when she opened the box......




Not only her but we surprised as well :) :) :) :)

No comments:

Post a Comment