Friday, December 9, 2011

Akhirnya

       Siapa tak kenal Siti Nurhaliza? ohh i should put Dato' in front of her name... Dato Siti Nurhaliza. Kalau peminat dia mesti harap dapat berjumpa dengan dia dan bukan peminat dia pun mesti nak tengok dia in person. Macam mana suara dia.  Dulu masa I kecil-kecil cili padi sepupu I tipu katanya Ct ada buat show. Dengan bodoh-bodoh pergilah bersiap padahal kalau difikiran kembali manalah mampu penganjur nak ambil CT.. mahal tu. 

       Jadi bila dah besar panjang (bukan lebarkah?) harap dapat jumpa dia face to face. Tapi memang tak dapat jumpa dia since dia bukan tinggal di area kawasan perumahan kita plus dapat pula tempat belajar kawasan yang bagai terpencil (maaf la orang P*****) jangan haraplah nak jumpa dia. Jadi sebagai pengubati hati peminat yang tak pernah jumpa so follow her on the twitter. Follow saja tak cukup so kadang-kadang stalker dia. Hak2 I bukan peminat tegar tapi she inspired me a lot.

        Dalam FB, one of my friend bagi tahu yang CT datang ke Watson Kangar.. Hak3 my reaction? terkejut? Excited? NO LAH macam nak gelak sebab kedai dia tu kecil je macam mane kalau kena rempuh. TIPU, DUSTA semualah. But once I dah bukak Twitter...




Apa lagi ajak lah housemate temankan..Walaupun kena beratur berhimpit-himpit bau masam ketiak orang sebelah tapi memang berbaloi. Tapi terkilan sebab masuk Watson kena beli barang SIMPLY CT dulu. Memandangkan I nie student plus Simply C5 cream baru saja beli sewaktu promotion so  I just bought Eyeliner Electric Blue.. hak3 selalu pergi Watson untuk try warna nih. So dapat jugak beli this kind of eyeliner.


         OHH tak perlulah nak kata apa-apa o_O

***kredit to Vind yang bawa handphone yang "sangat canggih"
     and kepada pekerja Watson and paling penting akak dan abang simply CT.. ada abang sorang tu hensem lah ....

3 comments:

  1. wah best nye . cantik tak ct bila jumpa dia dpn2?

    ReplyDelete
  2. kawan tu kan cam muka artis :p

    ReplyDelete
  3. "kawan kak ijah nih yang muka macam jahat" -

    ReplyDelete