Saturday, December 31, 2011

Boooosannnn

So bored with all the book in front of me! Yelah belajar dari zaman tadika (I started my kindergarten since I was 4 years old weh ) mahu tak bosannya. Dari kecik sampai besar and dah masuk U pun masih belajar BI tapi kalau orang putih datang tanya mana nak kencing nih adik oiii terus badan jadi halimunan padahal badan beso tong dram. Itu belum dikira grammar lari berterabur! plural singular ehh amenda tu weh??? 

" Korang nie kenapa lah tak pandai-pandai cakap orang putih?? nape lah benak ayam labu korang nih?" 
" La cikgu nih kitakan orang Melayu mana nak pandai cakap orang putih"
" Abes tu negro pandai pulak cakap orang putih"
"---------------(speechless )"

Kalau korang tak faham lawak diatas memanglah korang benak ayam labu. Kasar tau!

Seriously tiap-tiap hari nak kira berapa hari lah nak habis belajar padahal tak sedar nuh lagi 2 tahun nak habes! Gila sumpah rasa macam ohhh buku tolonglah baca diri sendiri. Sekarang demam final tapi kenapa aku sorang tak berjangkit pun demam final nih. Memang terlebih dos imunisasi. 

Kalau tengok subjek yang ambil this semester macam rasa mak ehhhh tobat kena pulun awal-awal bukan pelan-pelan kayuh. Susah nak mati, mati pun tak susah macam nih kot tapi inilah hasilnya layan blog je kojenye. I hanya dapat layan blog je sebab I dah disactive  FB sebab ia bosan.

What FB bosan? Bosan FB? hak3 kiranya aku bosan dengan semua. FACEBORED! Korang tak rasa bosan ke dengan FB tu? 

Oh maybe aku je rasa macam tu............................ 


1 comment:

  1. bila bercakap tak toleh kiri kanan??haha..bahaya tu...nnti org yg tak ptut dgr jd dgr pulakk..;p..awkk..jom join giveaway ni..http://apricotp.blogspot.com/2012/01/giveawayhadiah-untuk-pembaca-blog.html

    ReplyDelete