Friday, December 30, 2011

Nak jugak

Since semua orang dah angau dengan OMBAK RINDU. Aku rasa aku pun patut bagi comment dari spek mata petak nih. Maaf lah sebab lambat sikit angaunya coz kiteorang download dari internet. Save budget sikit. Tapi macam sedih sikit sebab cerita tu tak diolah dengan sempurna. Maybe pengarah dan kaum kerabatnya macam dah nak tercabut segala jenis rambut nak pendekkan cerita tu. Aku pulak dengan senang hati, confident dan tanpa segan silu nak condemn kerja orang buat.  Ngeh3 bagi menjaga hati pengarah dan kaum kerabatnya so aku pon memilih untuk mengomen si Haris!

Hanis texted I " You rasa nak kahwin je you tengok cite Ombak Rindu"

So sekarang I percaya 10001% cakap Hanis. I pun rasa nak kahwin sambil membayangkan Aaron tu jadi hasben I! Gila gatai kalau adik I baca entry nie memang dia canang abis satu rumah nih. Patut la si Mila nak jugak nak jugak nakkkk jugakkkk kahwin dengan Haris. Eh tapi Haris pon pasrah suka je !_!




Alang-alang dapat kahwin nak cari hasben yang kaya so rumah mengadap laut dan ada buaian.
 So kalau main buaian laju-laju lepas tue terlepas takpe sebab terus masuk dalam air..sukeeewwwwwnyeeewwww!






"Ala sayang penat tau abang berlari-lari berkejar-kejaran cari sayang. Jangan majok ek". 
Kalau boleh tiap kali nak merajuk nak dok celah batu lah






Okeh  sebab abang selalu berlari-larian dekat celah-celah batu nak memujuk sayang so sayang akan jaga abang walaupon tengkuk abang dah tak berapa nak betul. ouch!





Mak eh Aaron @_@.. dup dap dup dap lah!!! nak kahwin lah kalau dapat hasben mula-mula muka garang nak mampos tapi at the end dia romantik kot. Hak3 isteri Aaron nih mesti kembang semangkuk bila orang puji laki dia..Eh bukan setakat puji siap wish lagi dapat  hasben macam dia. Tapi kalau I dapat hasben macam Aaron, I tak sanggup bagi hasben I berlakon ateh katil..

“Redha tu ikhlas. Pasrah tu menyerah."



You guys should read this blog too Iz Yana  . Look like she watched Ombak Rindu more than 2 times! and how she is so in love with Aaron just like me.Thumb Up!



6 comments:

  1. redha itu ikhlas..pasrah itu menyerah..benda y berbeza

    ReplyDelete
  2. sy redha bkwn ngn pijah..sbb sy ikhls bkn skdr myrah dpt housemte ngn kmu

    ReplyDelete
  3. A aha. Thnx sbb mention nama AK kat sini . AK dah cerita 1 umah, kat cuan je blm

    ReplyDelete
  4. arrghhh ak dah agak yg hg akan cte kt semua org,.nasib baik makcik ak sporting ok

    ReplyDelete