Saturday, December 24, 2011

Saja cari nahas

Final just around the corner! Tapi saja nak balik kampung nak tengok tv, saja nak balik kampung untuk rasa durian, makan makanan yang best-best sebab kalau duduk dekat kolej kena tahan nafsu dari ambil makanan penuh pinggan sebab takut kena mahal. Kalau dekat rumah lepas makan nasi mesti ada dessert yang menyelerakan.

Adakah patut balik sedangkan paper untuk semester nih banyak membaca dari A sampai Z ditambah dengan subject pengiraan yang pergi ke kelas hanya untuk nganga mulut then salin saja note tanpa tahu asal-usul rumus tersebut. Menambahkan parah bila subject wajid yang diambil dari awal sem sampai nak final tak tahu hujung pangkal. Pergi ke kelas hanya skodeng lelaki-lelaki yang kacak, hot berapi spicy  WTH (u_U)

Memang cari nahas balik kampung untuk study week tapi nak buat macam mana dah sampai dah kampungnya. 

1 comment:

  1. balik kg ke duk kolej ke sama jer pija..kami xstdy pn..sama yer..tggu bkumpul ramai2, br dtg smngt nk stdy

    ReplyDelete