Friday, January 27, 2012

Kawan Sengal

Hello!

Cuti-cuti semester mestinyer kita balik kampung spend time dengan family dan kawan-kawan zaman sekolah! Rindu zaman busuk kita pakai tudung senget pastu muka hitam belegam tak ada cahaya ilahi sebab kawad tengah-tengah pancaran sinaran matahari! Pastu giler punyer skema zaman sekolah tapi bila kawan tanya

" Ko pengawas ek dulu..mesti skem"!..
"Eh tak adalah aku dulu mawas"

Tapi susah dah nak jumpa budak-budak busuk nih dah sebabnya mereka semua sudah bekerja kalau yang belajar pulak macam dok terlekat elok dengan gam gajah kat dinding rumah! Online gamaknya. Tak bosankah berfacebooking sokmo? Ceehwahhhh. Contoh terdekat kawan busuk sengal aku nih Hanis Cantik kalau aku belum balik jangan harap dia nak keluar rumah. Okey Hanis awak jangan marah saya.

So hari ini I keluar dengan Hanis. Spent couple hours with her macam-macam benda gila dia nih boleh fikirkan. Otak apa lah dia pakai. Lepas habis saja urusan dia so terus dia temankan I cari sarung untuk handphone I. Berjalan dari satu kedai ke kedai handphone sebab nak cari sarung yang cute tapi hampeh semua jual yang iPhone jek. Mak tak mampu beli iPhone!       So beli lah apa yang ada T_T. Tanpa ditunggu-tunggu baiklah makan dari melalut atas jalan raya. Dasar memang hidup untuk makan!


Awak nampak cun lah sebelum makan


Tapi awak lagi superb cun lepas makan :)

Kalau orang belanja I makan, memang tak rugi lah licin tau


Macam singa lepas makan tidur! Cuba compare pinggan Hanis dengan I???

                                     
Tadaaaa dalam banyak-banyak posing kemain nie je yang cantik..
Oh cantikkah?


Hanis banyak kali paksa I suruh ambil gambar berdua tapi banyak alasan cekadak I bagi:
" I gemuk lah nanti tak cantik"
"Tunggu u kurus tue tak tahu bila"
"Yela fine Nurhanis!"
" Nak kurus-nak kurus tapi u siap order coslow extra lagik"
" eeeeee"

2 comments: