Saturday, March 17, 2012

Craving for the sweetness

Housemates mesti rasa annoying sangat-sangat bila mereka bercerita tanpa skrip di tangan tiba-tiba I menyampuk                     WEH AKU RASA AKU NAK MAKAN TIRAMISU LAH! memang mintak kaki !
Seriously, I just find myself love something sweet. Not to sweet weh kang terus kencing terlebih manis. 
Can you guys accepted someone yang dah gosok gigi, pakai stokin and already said good night to her roommate but then suddenly woke up menuju ke arah kawan yang belum tidur 
"aku rasakan esok sebelum ke kelas aku nak beli donut :p" dengan muka yang memang orang yang mengandung surrender sebab mereka pun tak behave macam nih.

Cakes, donuts, pudding or any dessert like trifle, and sagu gula melaka argghh semuanya ditelan tanpa simpati. Sedapnya. Recently I just found that kedai cake yang selalu I beli chicken floss tue ada cake terbaru name OSAKA! 

Just a small cake in the cup, sponge cake maybe and the middle it is custard! 


hey it has snow!




Sanggup pengaruh rakan tak seberapa nak sebaya tak bagi beli secret recipe. Nie lagi sedap dan most importantly it is cheep and my treat sebab teman I pilih cake untuk birthday Kak Vind. Wawa buat muka gaya sopan makan padahal perkataan sedap tak henti-henti keluar. Ika dapat je terus makan dah abis makan tengok-tengok hidungnya putih sebab kena gula icing..hahahaha! Osaka ni bila nak makan tak boleh bernafas sebab nanti tersembur gula icing (tips untuk korang dah bakal rakus makan osaka)



ramai tau customer wished dekat dia


Happy birthday Vind! 생일 축하, 生日快乐, Maligayang Bati, alles Gute zum Geburtstag, joyeux anniversaire, お誕生日おめでとうございます, Semoga Allah memberkatimu 



Sorry about your cake vind.. Cake nih keras sebab tokey kedai letak cake dalam peti aiskrim and no wonder la pisau patah.. Kenapalah birthday gang-gang kita macam nih ? 

Sebelum pulang ke kampung, I beli 12 of Osaka..hahaha
my sister can't stop eating it

Ohhh HEAVEN !!!

No comments:

Post a Comment