Saturday, April 28, 2012

Awesome!

Entry kali ini bukanlah nak promote library UniMap yang awesome atau seangkatan dengannya atau nak show off kat kawan-kawan yang belum pernah jejakkan kaki ke library baru kita tapi itulah hakikat yang harus ditelan oleh korang sebab ia sememangnya 
AWESOME!
saja bagi besarkan font



Nie bukan lakonan ok! it's real yang my friends and I cari buku untuk Engineer in Society. Berlambak buku yang terpaksa dihadap. 
Yawn. Really yawn~


Bila dah penat hadap buku tu tiba-tiba terpandang buku masakan
and as a result it make all of us craving tahap mengidam 


But then after kami cari buku pasal Akta and system showed us that the book nicely placed at Ulu Pauh library kan so nak tak nak we have to terbang ke library yang sangat jauh. Sampai-sampai je disana we were just like 
"WOW", "EH tengok tu", 

warna yang sangat warni~

Ini baru betul lakonan

Dah macam kastam kat tepi ladang bunga aku tengok korang nih

Duha the kecik girl become the tallest among them 

Hey aku ada dimple kan

Zon Bising.. macam berada dalam kapal terbang tau

Rasa cam nak golek-golek je tau






 See it have all type of sofa, you named it u got it!

Kerusi yang best untuk duduk sambil tengok tv but
kalau pasang movie cam lagi best kot




Family Portrait

ohh I posing just like nak sanding o_O
Kerusi urut yang buat kami jerit dalam library



Giant books the best way for me to look selim





Well after penat jalan baru cari buku tapi buku tue macam tak berbaloi dipinjam.. 
Hahaha so pulanglah dengan tangan kosong
What kosong? Yea kosong :p

AWESOME kan???

6 comments:

  1. kerusi urut itu melampau -.-"
    follow! infieyonashoe.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hahha seriously ad kerusi urut kt library

    ReplyDelete
  3. cantik la lib tu..
    btw nice entri..
    follow sini..follow back yeaaa :)

    ReplyDelete