Monday, May 14, 2012

Dine in #1

Rasa macam best pulak kalau blog nih disirami oleh makanan yang best dan 
paling best kalau time bulan puasa layan blog aku cambestkan 
time tu hambik ko jilat screen laptop!

I memang suka suka dan suka makan (you knew it already rite?)
kekadang kalau I rasa nak tiba-tiba nak makan semua lauk kat kedai tu memang I akan ambil je
Seriously.. (makcik I cakap jangan kebuluran so I took her advice!)
I'm so lucky sebab dapat kawan jenis layan je selera I
if I told them I nak secret recipe.. they also bought the cakes.
I jump they jump
but 
when they jump I just geleng kepala o_O 

So satu hari nih kan (I lupe la bila)
I ajak diowg dinner kat MAI CAFE! 
love the place.
but before that we headed to Secret to buy Tiramisu!




Coslow yang digemari tapi tak tahu eja!  


Mai Cafe Cappuccino blended! 
I like! 

Dhuha's carbonara! 




Vind's Nasi Goreng Tomyam
She mengidam nak makan Nasi Goreng Cina tapi tak ada plak
:'(
(still nice lorh)

Creamy Chicken 
sick of chicken chop then I try this
Sedap sampai cam nak makan tulang2 dia
tapi kena behave T_T


Tiramisu dihadap lepas sampai rumah tapi my tiramisu bau pewangi toilet
Cam musnah gila angan-angan tu..
Ape la Secret nih, aku bukan order pewangi toilet yg ubat gegat tu
aku order tiramisu cake lah weh! 
hangin !


Esoknye lepas dinner gaya anak raja kiteorg hanya dapat makan menda nih sahaja!
Seyes pokai..

Nasi putih + telur dadar = RM2.2 ^_^





Duha order kuey tiow goreng and Vind order menda sama 
rm 3.00

Apa motif masukkan harga makanan yang time tengah pokai?



Kiteorg dapat rezeki bergolek bila pergi beli makanan tengahari!
Makcik kuih bagi kuih yg melimpah ruah untuk kiteorang.
Siap sedekah jiran-jiran and pakcik-pakcik yang tengah buat kerja bawah blok..
Sedap kan kuih yg free???

No comments:

Post a Comment